GALATASARAY, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın saat 14.00'de Tokatspor ile yapacağı karşılaşma için bugün özel bir uçakla Tokat’a gitti. Ancak Tokatspor’un Başkanı Emin Yılar'ın kentlerinde görmek istediğini söylediği Sarı-Kırmızılı futbolcu Drogba bugünkü kafilede yer almadı.
Kırmızı Beyazlı Tokatspor Başkanı Emin Yılar, bu karşılaşmayı bir sosyal etkinlik projesi olarak gördüklerini belirtip "Rakibimizin yönetimine davetiye gönderdik. Drogba’yı görmemize vesile olsunlar" demişti. Yılar, "Galatasaray yönetimine davetiye gönderdik. Ayrıca tüm as kadronun özellikle Drogba’nın Tokat’a getirilmesini istiyoruz. Hemşerilerimizin O’nu görmesine vesile olurlarsa mutlu olacağımızı dile getirdik" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray CEO’su Lütfü Arıboğan da bu isteği onaylamıştı.
Borajet Havayolları'na ait bir uçakla bugün saat 15.30’da İstanbul’dan Tokat’a giden Sarı- Kırmızılı kafilede Bursa maçında hafif bir sakatlık geçiren Didier Drogba ve Sneider yoktu. Yeni transferlerin hepsi kafilede yer aldı.