TÜRK Hava Yolları (THY),  pist bakımı nedeniyle kısa süreliğine ara verdiği Sinop seferlerine 5 Şubat itibariyle tekrar başlayacağını açıkladı.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada tek yön bilet ücretinin 74 TL’den, çağrı merkezinden ise 79 TL’den başlayan fiyatlarla yapılacağı belirtilerek, şöyle denildi:
“ 01 Ocak 2013 tarihinden bu yana pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle faaliyete kapalı olan Sinop Havalimanı’nın 05 Şubat 2014 Çarşamba günü tekrar faaliyete geçmesi ile eş zamanlı olarak Türk Hava Yolları Sinop seferleri de icra edilmeye başlıyor.
Uçaklarımız Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sabah saat 09.35’de Sinop’a kalkacak ve saat 10.50’de Sinop Havalimanı’nda olacak. Dönüş seferleri ise aynı günlerde saat 11.35’de Sinop’tan kalkacak ve 12.50’de İstanbul’da olacak.
Ayrıca Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan öğleden sonra saat 14.30’da kalkacak olan uçaklarımız saat 15.45’de Sinop’ta olacak. Dönüşte ise yine aynı günlerde saat 16.30’da Sinop’tan kalkacak olan uçaklar 17.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak. İstanbul-Sinop arası gerçekleştirilen tek yönlü uçuşlarda tüm vergiler her şey dahil 74 TL’ndan başlayan kampanyaya özel ücretlerle seyahat edilebilir.”
  FK