Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları’nın (THY), Afganistan’da başkent Kabil’den sonra, 2. kent olarak Mezar-ı Şerif’e ilk seferini bu akşam 23.55’de yapacağı bildirildi. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada bugün başlayan seferlerin haftada 3 frekans olarak yapılacağı belirtilirken İstanbul – Mezar-ı Şerif seferine ait tarifeli uçuş saatleri ve bilet fiyatları hakkında şu açıklama yapıldı:
“ Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 23.55’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak olan TK-736 sefer sayılı uçak, ertesi sabah 07.00’de Mezar-ı Şerif’te olacak. Mezar-ı Şeriften de TK-737 sefer sayısıyla 08.05’de kalkacak olan aynı uçak saat 11.05’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak.
İstanbul’dan Mezar-ı Şerif’e tüm vergiler dahil 534 Euro, Mezar-ı Şerif’ten İstanbul’a ise 635 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilir.
Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.”
Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi ünvanını taşıyan Türk Hava Yolları’nın böylece 104 ülkede uçtuğu istasyon sayısının 240’a ulaştığı bildirildi.

FK (MK)