Türk Hava Yolları (THY) sponsoru olduğu Alman Bundesliga’nın ünlü takımlarından Borussia Dortmund'un maçlarını oynadığı Signal Iduna Park stadındaki Lounge’unu (Yolcu Dinlenme ve İkram Salonu) hizmete açtı.
THY Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Kulüp stadyumunun Kuzey-Batı bölümünde yer alan ve alanında büyük bir inovasyonun da temsilcisi olan Turkish Airlines Lounge’un açılışı geçtiğimiz hafta sonu Borussia Dortmund’un Signal Iduna Park stadında gerçekleştirildi.
200 konuk kapasiteli salon, Türk Hava Yolları ve Borussia Dortmund yetkililerince ortak tasarlandı. Kendi evinde oynadığı her maç öncesi ve sonrasında ve devre arası süresince, 430 metrekarelik alan Borussia Dortmund'un loca taraftarları ve iş ortaklarına en geniş konfor standartlarını sunuyor. Lounge alanının tasarımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki Türk Hava Yolları’nın meşhur İstanbul CIP Lounge’unun atmosferini yansıtıyor. Konuklarına, en leziz Türk tatlıları, kahve çeşitleri ve ayrıca Türk Çayı’nı kapsayan geniş bir ikram yelpazesi sunan ve servis personelinin Türk Hava Yolları kabin ekibi ile aynı şekilde giyindiği bu yeni Lounge ile Türk Hava Yolları yeni bir çığır açıyor.”
GALATASARAY’IN JUVENTUS’SU 2-0 YENDİĞİ STAD
Futbolseverlerin çok iyi hatırladığı ve normalde Atatürk Olimpiyat Stadında oynanması gereken Galatasaray-Juventus maçı Juventus’un ve UEFA’nın talepleri doğrultusunda o zamanki adıyla Westfalenstad olan bu stada alındı. Gerekçe olarak da İstanbul’da HSBC ve bir Sinagog’un bombalanması gösterildi. Galatasaray o maçı 2-0 kazanmıştı.
Bundesliga’da devam eden sezon başından bu yana Borussia Dortmund’un sponsoru olan Türk Hava Yolları, takım sporcularını tüm uluslararası turnuva ve maçlara uçuruyor. Söz konusu ortaklık, ayrıca stad içi ve dışındaki reklam faaliyetlerinin yanı sıra ortak düzenlenen etkinlikleri de kapsıyor. Partnerler, aynı zamanda sosyal medya ve tanıtım faaliyetleri alanında da mevcut işbirliklerini sürdürüyorlar. THY'nın Pazarlama ve Satış’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, "Türk Hava Yolları, kulüp stadyumunun hemen içerisinde yer alan bu yeni Lounge ile, kulüp ile süregelen ilişkisinde gözle görülür bir aşama kat ediyor. Türk Hava Yolları Lounge'un konuklarına uçaklarımızdaki konforu yaşatacağından şüphemiz yok” dedi. Borussia Dortmund’un Pazarlama ve Satış’tan sorumlu yöneticisi Carsten Cramer ise, "Yeni Türk Hava Yolları Lounge ile, Signal Iduna Park’ın VIP alanlarındaki arz çeşitliliğini daha da genişletmek niyetindeyiz. Lounge’a hakim olan özel atmosfer, ayrıcalıklı ortağımız Türk Hava Yolları’nın büyük bir şirket olarak taşıdığı karakter ve kalitesini yansıtıyor" şeklinde konuştu.
FK  (FOTOĞRAF)