ERZURUM'da lokantalarda garson olarak çalışan 21 yaşındaki Mesut Demir'in tersten konuşma yeteneği, görenleri şaşırtıyor.
Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki tavuk döner lokantasında şef garson oarak çalışan açık lise birinci sınıf öğrencisi Mesut Demir, küçük yaşta kazandığı yetenekle gazete, dergi, kitapları tersten okuyor. Uzun cümleleri hiç teklemeden tersten söyleyen Mesut'un yeteneğini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Tersten okumaya küçük yaşta merak saldığını belirten Mesut Demir, "İlkokul yıllarında sınıf arkadaşlarım düz okurken ben hep tersten okumaya çalışıyordum. Kendimi geliştirdim. Şimdi gazete, kitap ve dergileri tertsen rahatlıkla okuyorum. Bazen unutup işyerinde müşteri ve döneri kesen arkadaşla tersten konuşunca ortalık karışıyor" diye konuştu.
Mesut Demir'in Erzurum'un Tekman İlçesi'ne bağlı Susuz Köyü'nde yaşayan babası 50 yaşındaki Faruk Demir ise "Oğlumun bu yeteneğini hemşehrimiz olan Acun Ilıcalı'nın değerlendirmesini istiyorum. Tersten konuştuğu zaman hiçbir şey anlamıyoruz" dedi.