Nedim KOVAN/ ORDU, () - ORDU'da 28 yaşındaki Hatice Aytaş ve aynı yaştaki Murat Köroğlu, 530 rakımlı Boztepe mevkiine çıkan teleferikte kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Çiftin nikahını ise Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş kıydı.
Ordu'nun Altınordu İlçesi Atatürk Parkı'ndaki teleferik kabininin hareket etmesi ile Altınordu Belediye Başkanı Ak Partili Engin Tekintaş, gelin arabası gibi süslenen teleferik kabininde gelin, damat ve şahitlerle yerini alarak çiftlerin nikahını kıydı. Murat Köroğlu, sürekli kendisinin Boztepe'ye teleferikle çıktığını, herkesin farklı bir nikah töreni yaşamak istediğini belirterek, teleferikte nikah kıymanın kendilerine nasip olduğunu belirtti. Gelin Hatice Aytaç ise sürpriz karşısında heyecanlandığını vurgulayarak, "Hiç beklemediğim bir şeydi, benim için sürpriz oldu ama çok memnunum, çok mutluyum" dedi.
Teleferikte nikah kıyan Belediye Başkanı Engin Tekintaş çiftleri kutladı. Nikah defterine imzaların atılmasının ardından çiftlerin evlilik cüzdanını gelin Hatice Aytaç'a teslim eden Başkan Tekintaş, "Farklı bir nikah töreni ile güzel bir hatırayı birlikte yaşadık. Ordu’nun en güzel seyir teraslarından birisi olan teleferikte nikah töreni gerçekleştirdik. Hatice ve Murat çiftini tebrik ediyor, sağlık ve huzur içerisinde ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah her günü su gibi akan sorunsuz bir geleceğiniz olur. Böyle bir gelecek içerisinde evlatlarınıza, ailenize ve dostlarınıza güzel anlar sunmanızı diliyorum" dedi.

NK (MS/AK) (FOTOĞRAFLI)