– TEKİRDAĞ Valisi Ali Yerlikaya ve daire müdürlerinin aralarında bulunduğu takım, Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği’nin futbol takımı ile halı sahadaki maçta karşı karşıya geldi. Maçta Vali Yerlikaya 3 gol atarken, karşılaşma 8-8 berabere bitti.
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde kendisini ziyaret eden Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği’ne halı sahada futbol maçı sözü vermişti. Dün akşam Vali Yerlikaya ve daire müdürlerinin yer aldığı takım ile Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği futbol takımı, Çorlu Ataşspor kompleksinde karşı karşıya geldi. Vali Ali Yerlikaya’nın 3 gol attığı karşılaşma 8-8 berabere sonuçlandı.
Maç bitiminde Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği Başkanı Kaan Özcan tarafından günün anısına Vali Yerlikaya’ya plaket verildi.
Ziyaret günü verdiği sözü tuttuğunu ifade eden Vali Yerlikaya, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nden beni ziyaret eden Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği’nin bir futbol takımı olduğunu öğrendim. Kendilerine bir maç sözümüz vardı. O maçı bugün oynadık. Güzel bir maç oldu. Bu derneğimizin çeşitli spor dallarında büyük başarıları var. Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Derneği üyelerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.