AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP'li Süleyman Toyran'ın makamına gönderilen kutlama çiçekleri satıldı. Elde edilen gelir ile 11 tekerlekli sandalye alınarak engellilere hediye edildi.
Engelliler Haftası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Kültür ve Sanat Komisyonu üyeleri Yasemin Gürsoy, Hasan Çevik ve Fatih Bozkaya engellileri evinde ziyaret etti. Elde edilen gelir ile alınan tekerlekli sandalyeler ziyaretler sırasında, engellilere teslim edildi. Ayrıca engellilere yönelik belediye hizmetlerinden yararlanabilecekleri engelli kartları da dağıtıldı.
Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Toyran, "Başkan seçilmem nedeniyle hemşehrilerimiz teveccüh gösterip gönderdikleri ya da ziyaretlerinde getirdikleri çiçeklerin değerlendirilmesi için önce eğitim için bağışlanmasının düşünmüştük. Ancak yürüme engelli vatandaşlarımızın daha çok ihtiyacı olduğu için tekerlekli sandalye olarak değerlendirilmesinin anlamlı olacağını düşündük" dedi.

MM(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)