Ramazan ÇELİK / HATAY, () - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, beraberinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve bazı AK Partili milletvekilleri ile birlikte, Hatay Milletvekili Sadullah Ergin'in kızının düğüne katılmak üzere Hatay'a geldi.
Mehmet Şanal ile Hatice Kübra Ergin'in düğününe katılacak olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki AK Partili milletvekileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir uçakla Hatay Havaaalanı'na indi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya'nın da yer aldığı heyeti, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Sadullah Ergin ile partililer karşıladı.
Havaalanından Samandağ İlçesi'ne bağlı Batıayaz Mahallesi'ne geçen Cemil Çiçek ve beraberindekiler, kahvaltının ardından Hatay Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesi'ni gezdi. Müzede çay içen yetkililerden bilgi alan Çiçek, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, beraberindekilerle düğünün yapılacağı otele geçti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in de Hatay'da bulunduğu ve AK Partili birçok milletvekilinin düğün törenine katılacağı belirtildi.
RÇ(BY/COŞ) (FOTOĞRAFLI)