BURSA, () - TAYLAND'IN Phuket Adası'na iş görüşmesi için giden ve yüzmek için girdiği denizde boğularak yaşamını yitiren Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi Ortakları'ndan 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen'in cenazesi, Türkiye'ye getirildi. Dağdelen'in cenazesi yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.
Bursa'dan 4 arkadaşıyla ham bez ithal ettiği Tayland’a giden evli ve bir çocuk babası Yalçın Dağdelen, geçtiğimiz pazar günü Puket Adası’nda bulunan Le Meridien Phuket Beach Oteli’nin plajında, girdiği dalgalı denizde iddiaya göre kayalara çarpması sonucu boğuldu. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan ve bilinci kapalı olarak Patong Hastanesi’ne götürülmek istenen işadamı, yolda yaşamını yitirdi.
Tayland'daki işlemlerin ardından Yalçın Dağdelen'in cenazesi Bangkok üzerinden uçakla İstanbul’a ardından da Bursa’ya getirildi. Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Şube Daire Başkanlığı'nın yan tarafındaki morgda bekletilen cenaze, yarın merkez Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Camii'nde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI