ADAPAZARI'nda Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) şubesinde çalışan yaklaşık 70 taşeron işçisi, ücretlerinin 13 gün geçmesine rağmen ödenmemesi nedeniyle bir günlük iş bırakma eylemi yaptı. Aynı eylemi Kocaeli'deki taşeron posta dağıtıcıları da başlattı.
Adapazarı Maltepe Mahallesi'nde bulunan PTT Sakarya Başmüdürlü'de çalışan yaklaşık 70 taşeron işçi, 13 gün geçmesine rağmen ücretlerini alamadı. Taşeron bir firmaya bağlı olarak PTT'de çalışan işçiler, yaptıkları işlemleri durduru iş bırakma eylemi yaptı. Kendilerini çalıştıran taşeron firmanın yaklaşık 4 aydır ücretlerini 10 ile 15 gün arasında geciktirdiğini öne süren işçiler, ayrıca maaşlarından sürekli olarak belli bir miktar kesinti yapıldığını söyledi. PTT Sakarya Başmüdürlüğü'nde çalışan teşeron işçilerin yaptığı eylem sebebiyle kurumda yapılan posta ayırma ve dağıtım işlerinin yavaşladığı belirtildi.  Türk İş İl Temsilcisi Cemal Yaman, PTT binasının önüne gelerek eylem yapan işçilerden konuyla ilgili bilgi aldı. Yaman, işçilerle konuştuktan sonra konunun gerekli yerlere iletileceği sözünü vererek işçilerin görevlerine geri dönmesini istedi. 
KOCAELİ'DE DE ÇALIŞMIYORLAR Bu arada aynı gerekçelerde Kocaeli'de de PTT'de çalışan taşeron işçiler bugün işi bıraktı. Başmüdürlüğün bulunduğu Gebze İlçesi ile merkez ilçe İzmit ve Derince İlçelerindeki taşeron PTT çalışanları sabah saatlerinden beri çalışmıyor.

FOTOĞRAFLI