HAVA sıcaklığının sıfırın altında 25 dereceye kadar düştüğü Kars'taki Susuz Şelalesi dondu. Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde de boyu 3 metreyi bulan sarkıtlar oluştu.
Sibirya soğukları, Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdürüyor. Kars- Ardahan karayolu üzerindeki Susuz Şelalesi de soğukların etkisiyle dondu. Buz tutan Kars Çayı'nın etrafında da mini şelaleler oluştu. Buz altından akan suyu görüntüleyen doğaseverler dondurucu soğukta çok güzel manzaralar oluştuğunu söyledi.
Doğubayazıt İlçesi'nde ise soğuk hava nedeniyle dizel yakıtla çalışan taşıtların depolarında don meydana geldi. Doğubayazıt'ta sarkıtların boyu 3 metreyi buldu. Karla kaplı olan Ağrı Dağının üzerinde oluşan şapka şeklindeki bulut ise vatandaşlar tarafından "Ağrı Dağı şapkasını giydi" şeklinde yorumlandı.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün gecenin ölçülen en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Erzurum hava limanında 27, Ağrı'da 25, Kars ve Muş'ta 24, Ardahan'da 19, Erzurum kent merkezinde 17, Erzincan'da 16, Iğdır'da 15 dereceyi buldu.