SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde Yasef Satılmış'ın gebe olan koyununun karnındaki yavru sezaryen yöntemi ile alındı. Koyunun karnında çift başlı ve 4'ü yapışık 8 ayaklı kuzu taşıdığı görüldü.
İlçeye bağlı Akşar Köyü'nde oturan Yafes Satılmış, gebe koyunlarından biri  rahatsızlanınca veteriner hekim Onur Yahşi'yi arayarak yardım istedi. Veteriner hekim Yahşi, sahibinden koyunu Suşehri ilçe merkezine getirmesini istedi. Bunun üzerine otomobilin bagajına konulan koyun, ilçe merkezine getirildi. Hayvanın doğum yapamadığını belirleyen veteriner hekim Onur Yahşi, sezaryen yöntemini uyguladı. Sezaryenle ölü olarak alınan koyunun karnındaki yavrunun çift başlı ve 4 ayağı normal 4'ü ise yapışık olmak üzere 8 bacağı bulunduğu görüldü. 
Yafes Satılmış, koyunun sancılandığını fark edince onu doğurtmaya çalıştığını, başarılı olamayınca veterinere getirdiğini belirterek, şöyle dedi:
"Sezaryenle doğum işi gerçekleşti. Karnında her halde ikiz kuzu varmış ama yapışık halde oluşmuş. İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. Koyunun durumu iyi ama kuzu ölü doğdu."
Veteriner hekim Onur Yahşi, üreticilerin hayvanların her yıl değiştirilmesi gereken koçlarını değiştirmemeleri nedeniyle kan yakınlığından dolayı doğumlarda sakatlıkların görülebildiğini belirterek, "Her yıl koç katılım dönemlerinde farklı koçlar kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Bu uyarılara dikkat edildiği takdirde bu tür durumlar oluşmaz" dedi.