AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Suriyeli mültecilere yardım amacıyla 81 il ve ilçe teşkilatları aracılığı ile başlattığı 'Sen üşürken ben uyuyamam' adlı yardım kampanyasında toplanan giyim malzemeleri, Hatay'a gönderildi.
Kampanya kapsamında AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından toplanan mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap ve battaniye gibi malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere TIR'a yüklenerek Sivas'tan gönderildi. Gelen yardımların ayrı ayrı kolilendiğini söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, "Bu kampanyamıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve Sivaslı kadirşinas hemşehrilerimiz bu anlamda bize yardımcı oldular. Kampanyamız dahilinde Suriyeli çocuklar üşümeyecekler" dedi.
AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise bütün dünyanın gözü önünde 2 yıldır Suriye'de iç savaşın sürdüğünü belirterek, "Birçok egemen güç orada belli şeyleri paylaşmaya çalışıyor. Ancak Suriyeli kardeşlerimiz orada büyük kayıplar verdi. Biz de Sivas teşkilatı olarak genel merkezimiz ile birlikte gençlik kollarımız ile bir kampanya başlattık. Çalışmalarımız bugün netice verdi. 580 koliyi TIR'ımıza yükledik. Bu kış gününde, mağdur Suriyeli kardeşlerimiz için büyük bir imkan olacak. Onlar şu an her şeye muhtaç. Mağdur, mazlum olan insanlara yardım yapmanın hazzını yaşıyoruz" diye konuştu.