MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde Bodrum Sualtı Derneği’nin (BOSAD) 10’uncu kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen 'Karma Sualtı Fotoğrafları Sergisi'nde, sualtı güzellikleri hayran bıraktı. BOSAD Başkanı İhsan Küçükünsal, "Son 5 yılda sualtı güzelliklerine meraklı yaklaşık 150 bin kişi Bodrum’da dalış yaptı. Profesyonel ve uluslararası ödüllü fotoğraf sanatçılarımız da bu güzellikleri dünyaya anlatınca dalış turizme olan ilgi büyük oranda arttı" dedi.
Midtown AVM Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına İhsan Küçükünsal, yönetim kurulu üyeleri Erman Aras, Erhan Ersoy, Kenan Doğan ve Sahra Aman ve sualtı güzellikleri düşkünleri katıldı. Sergide, uluslararası sualtı fotoğrafları yarışmalarında birçok ödül alan 12 profesyonel fotoğraf sanatçısının 61 eseri yer aldı. Bodrum Akvaryum Koyu, Karaada, Orak Adası, Tavşan Burnu, Küçük Resif, Büyük Resif Kaçakçı Koyu’nda çekilen ve sualtı canlılarının yaşamlarını konu alan fotoğrafları çocuklar da büyük ilgi ile izledi.
BOSAD Başkanı Küçükünsal "Son 5 yılda sualtı güzelliklerine meraklı yaklaşık 150 bin kişi Bodrum’da dalış yaptı. Profesyonel ve uluslararası ödüllü fotoğraf sanatçılarımız da bu güzellikleri dünyaya anlatınca dalış turizme olan ilgi büyük oranda arttı" dedi.
Karma Sualtı Fotoğrafları Sergisi'nin 28 Şubat Cuma gününe kadar açık kalacağı bildirildi.