Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de faaliyet gösteren 42 sivil toplum örgütünün temsilcisi, 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı BDP'li Fadıl Bedirhanoğlu için veda yemeği verdi.
Hakkari Demokrasi Güçleri Platformu bileşeni 42 sivil toplum örgütü, 30 Mart seçimlerinin ardından 5 yıllık görev süresi bitecek olan Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu’na veda yemeği verdi. Bir otelde verilen yemeğe, BDP MYK üyesi Mihdi Perinçek, BDP PM üyesi Mahir Bekleyiş, BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, BDP Hakkari il eşbaşkanları Mustafa Miraz Çallı ve Mehtap Daştan Demirer, HDP İl Eşbaşkanı Rahmi Temel, Hakkari belediye eşbaşkan adayları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çifti ile Hakkari’deki 42 sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
Yemeği veren Hakkari Demokrasi Platformu adına kısa bir açıklama yapan Hakkari Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler il Temsilcisi Tahirhan Taş, Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu’nun 5 yıllık görev süresi boyunca kente büyük hizmetler verdiğini söyledi.
Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu da kentteki sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine yemekten dolayı teşekkür etti. Bedirhaoğlu, 5 yıldır en iyi hizmeti verme gayreti içinde olduğunu belirterek, "Gönül isterdi ki görev sürem dolunca Hakkari’nin çözülmedik sorunu kalmasın her soruna çözüm bulalım ancak zaman ve imkanlar buna el vermedi. 5 yıl boyunca gece gündüz imkanlar doğrultusunda Hakkari halkına hizmet vermeye çalıştık. Hakkari’nin su, kanalizasyon sorunlarını gidermeye çalıştık. Bunun yanında otogar, sebze hali gibi projelerimiz devam ediyor. Bunlar da bu yıl hizmete girecektir. Ben her zaman Hakkari halkının hizmetinde olmaya hazırım. Benim gidişim vedalaşmak değil sadece yer değiştirmektir. Bu anlamlı yemek için size teşekkür ediyorum" dedi.

BD(FE/CK) (FOTOĞRAFLI)