KONYAALTI Belediyesi Sosyete Pazarı ile Feslikan Yaylası’nı birbirine bağlayan yol üzerinde asfalt yapım çalışmalarına başladı.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, eski ve aşırı şekilde tahrip olan mevcut asfaltı sökerek yerine sıcak asfalt çalışması başlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çalışmaları yerinde inceledi.

Sosyete Pazarı’nı Feslikan Yaylası’na bağlayan yolun, burada stant kurup ticaret yapan bölge halkı için de büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Böcek, bunun yanı sıra, özellikle hafta sonları dinlenmek ya da alış veriş yapmak için binlerce vatandaşın da yine Sosyete Pazarı’nı tercih ettiğini söyledi. Pazaryolu üzerinde yaptıkları asfalt ve kaldırım çalışmalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını ifade eden Böcek, çalışmaların tamamlanmasıyla son derece modern bir yolu Antalyalılara kazandırmış olacaklarını bildirdi.

2.5 kilometre yolun asfalt ve kaldırım maliyetinin yaklaşık 450 bin lira olduğunu belirten Muhittin Böcek, Sosyete Pazarı’nda ticaret yapan bölge halkının yapılan hizmetten de son derece memnun olduklarını kaydetti. Geçtiğimiz aylarda Akdamlar Köyü-Bayır Çayı boyunca uzanan çevre yolunu hizmete açtıklarını dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak tüm bölgeye hizmet ulaştırdıklarını söyledi. (FOTOĞRAFLI)