MANİSA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter'i ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Soma'da meydana gelen maden kazası sonrasında Somalı esnafın borçlarının ertelenmesi yönünde hükümetin karar aldığını duyurdu.
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlığına tekrar seçilen Hasan Geriter'i ziyaret etti. Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener'in de hazır bulunduğu ziyarette Tanrıverdi'ye AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve partililer eşlik etti. Yoğun programı nedeniyle kongreye katılamadığını ifade eden Tanrıverdi, MESOB Başkanı Hasan Geriter'i tebrik ederek, başkanlığının hayırlı olmasını diledi. Soma'da meydana gelen maden kazasında yaşamını yitiren 301 madenci ve geride kalanlar için Ankara'da çalışma yaptıklarını ifade eden Tanrıverdi, şöyle konuştu:
"Şehit kardeşlerimizin esnaf kardeşlerimize borçları söz konusudur. Dolayısıyla esnaf kardeşlerimiz büyük bir anlayış gösteriyor. Esnafımızın çarkının dönmesi adına da onlara destek çıkmamız gerekiyor. Soma esnafı kardeşlerimizin de borçlarının ertelenmesi için hükümetimiz önemli bir karara imza atıyor. Soma'da şehit olan ve yaralı kurtulan madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere esnafımızın, tüccarımızın ve yaşayan herkesin sorunlarını hükümetimiz yakından takip ediyor. İnşallah bu sorunlar bir bir çözülecek."

MHÖ(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)