Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde yoga festivaline katılanlar Soma faciasında yaşamlarını kaybedenler için yoga yaptı. Yoga üstadı Akif Manaf kalplerindeki sevgi, şefkat ve pozitif enerjilerini Soma'da yaşamlarını kaybedenlere gönderdiklerini söyledi.
Yoga Academy Akçakoca Sky Tower Otel'de yaklaşık 400 kişinin katılımıyla Yoga Festivali düzenledi. Karadeniz'in kenarında bulunan otelde üç gün sürecek Yoga Festivali kapsamında bugün ilk meditasyon gerçekleştirildi. Yoga üstadı Akif Manaf meditasyona başlanırken, 3 dakika sessiz kalınmasını isteyerek, "Kalbimizdeki sevgi, şefkat ve bütün pozitif enerjimizi Soma faciasında bedenlerini terk edenler için onlara yönelik gönderiyoruz. Bu varoluşta onlara yolunuz açık olsun diyoruz" dedi. Havuzun kenarında toplanan katılımcılar daha sonra sonra Akif Manaf'ın telkinleri doğrultusunda yoga yaparak rahatladı.
Yoga festivaline katılanlar 6 ana çakra, meditasyon, nefes teknikleri, zayıflamak için yoga, güneş enerjisi ile bağlantı ve ay enerjisi ile bağlantı çalışmaları yapacak.

AY(MÇ/BT) (FOTOĞRAFLI)