Nedim KOVAN/ ORDU, () - ORDU'da bir avukat yanında çalışan 25 yaşındaki Baki Öztürk, 24 yaşındaki kız arkadaşı Esra Topal'a sokak ortasında diz çökerek sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Genç kız, 'Benimle evlenir misin?' pankartının da açıldığı teklife sevinç gözyaşları içinde 'evet' dedi.
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Baki Öztürk, uzun zamandır arkadaşlık ettiği kendisi gibi avukat yanında çalışan kız arkadaşı Esra Topal ve bazı arkadaşlarıyla Sırrıpaşa Caddesi üzerinde yürüyüşe çıktı. Yürürken karşısında 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankartın açıldığını gören Topal, büyük şaşkınlık yaşadı. Baki Öztürk'ün, diz çökerek elindeki yüzükle çevrede toplanan vatandaşların da alkışları eşliğinde yaptığı evlenme teklifine Esra Topal sevinç gözyaşlarıyla 'evet' dedi. Yüzüğü sevgilisinin parmağına takan Öztürk'e çevredeki esnaf da müzik sürprizi yaptı. Müzik eşliğinde bir süre dans eden çift tebrikleri kabul edip büyük alkış aldı.
Baki Öztürk, arkadaşlarının yardımıyla farklı bir evlilik teklifi yaptığını belirterek, "Sevgilim benden sürpriz istemişti, ben de evlilik teklifi sürprizi yaptım. Teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum. Arkadaşlarıma ve burada sevincimize ortak olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Esra Topal ise, "Çok heyecanlandım, böyle bir sürpriz beklemiyordum. Benim için gerçekten büyük sürpriz oldu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI