KAYSERİ'nin Develi İlçesi'nde ayakkabı boyacısı, 'Down sendromlu' 24 yaşındaki Ramazan Gül, yerel seçimlerdeki başkan, belediye meclisi, muhtar ve muhtar azası adaylarına özenerek, "Mahallemin hizmetindeyim" yazılı afiş bastırdı. Evlenmek için eş arayan Ramazan , bastırdığı afişi, yerel seçimde aday olanlarla aynı yerlere astı.
Develi İlçesi Harman Mahallesi'nde oturan ve  evlenmek için para biriktiren Ramazan Gül, ilçenin dört yanına asılı pankart ve afişleri görünce, Sanat Matbaası sahibi Hakan Bayraktar'ın yanına gitti. Bayraktar, ısrarla afiş isteyen ayakkabı boyacısı Ramazan'ı kırmayarak kendisi için hazırladığı afişten 250 adet bastırdı. Develi İlçesi'nde herkes tarafından sevilen Ramazan Gül, afişlerini özellikle  muhtar adaylarının bulunduğu bilbord ve dükkanların camlarına astı. Matbaa sahibi Hakan Bayraktar, "Ramazan,  ilçemizin tanınan isimlerinden. Afiş konusunda çok ısrar etti. Siyasi parti ve muhtarların afişlerinin benzerini basmamızı istedi. Biz de istediği türden afiş basıp, kendisine armağan ettik" dedi.
Çeşitli meslek örgütlerinin temsilciliğini yapan fotografcı Hidayet Yiğit'te afişteki fotografları ücretsiz çektiklerini belirterek, "Ramazan, çarşımızın maskotudur. Evlenmek için de para biriktirdi. Esnaf olarak kuracağı yuva için kendisine maddi ve manevi katkıda bulunacağız. Nışan ve dügününün fotograflarını, videolarını da biz çekeceğiz. Beyaz eşyasını da  alacağız" diye konuştu.
Bastırdığı afiş sayesinde ilçede daha tanındığını belirten Ramazan Gül ise,
"Cadde, sokaklara camlara asılan afişleri görünce, ben de oturduğum Harman Mahallesi'nin hizmetinde olduğumu göstermek hem de evleneceğim müstakbel eşimin beni görüp tanıması için afiş bastırdım. İnşaallah aradığım kapalı, beni eve gelince kapıda karşılayan bir eş bulurum. Bastırdığım afişle bu seçimlerin kazananı ben olurum" diye konuştu.

OE(OE/İD) (FOTOĞRAFLI)