MHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizlispor başkanlığı yaptığı dönemde çıkar sağladığı iddiasıyla kendisine çamur atıldığını söyleyerek, suçlamalara yanıt verdi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen. Ali İpek uzun yıllar yöneticilik ve başkanlık yaptığı Denizlispor’un adı kullanılarak kendisine yönelik karalama kampanyası başlatıldığını iddia etti. İpek, “Denizlispor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor sürünüyor. Denizlispor düşsün diye her şeyi yapanlar, şimdi bana çamur atıyor. Benim Denizlispor’dan çıkar sağladığımı her yerde konuşuyorlar. Ayıptır, günahtır" dedi.
Denizlispor için gecesini gündüzüne katıp çalıştığını, çocuklarıma zaman ayıramadığını anlatan Ali İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Denizlispor’un bir kuruşunu yediğimi ispat edemezler. Kaldı ki, başkanlık yaptığım 5 yıl boyunca muhasebe kayıtlarını Ak Parti ve Denizli Belediyesi’nin görevlendirdiği insanlar tuttu. Herkesi korkuttular, yıldırdılar. Devletin polisi bile bunlara bir şey diyemiyor. Ama ben bunların korku imparatorluğundan korkmuyorum. Kirli çorapları bir bir dökülmeye başlayacak. Denizlispor için toplanan bağışların sadece küçük bölümü Denizlispor’a gidiyor. O paraları yerine ulaştırmayanları Allah bildiği gibi yapsın. Koskoca Denizlispor’u yerlerde süründürüyorlar."
REKLAMLARI ELEŞTİRDİ
AK Parti’li yerel yönetimin sadece köprülü kavşak ve park yaptığını dile getiren İpek, belediyenin 4 direk dikip kapalı pazaryeri yaptığını ileri sürdü. Ali İpek, “Kent merkezinde reklam verecek boş billboard kalmamış. Her taraf Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin reklamlarıyla dolu. Denizli Belediyesi’nin ve halkın parasıyla efelik yapıyorlar. Denizli’yi vizyon kent yaptıklarını iddia ediyorlar. Halk mutsuz. 3-5 park, köprülü kavşak yaparak vizyon kent olunmaz. Önce halkı mutlu edeceksin. Belediyeyi kazandığımızda, köyden beldeye, beldeden ilçeye ve kent merkezine kadar halkın refah seviyesini yükseltmek, sosyo-kültürel yaşamlarını zenginleştirmek için halkımıza söz veriyorum” dedi.