Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'nın Siverek İlçe Belediyesi tarafından 109 engelliye motosiklet verildi. 1 yılı aşkın süredir yapılan dağıtımlarla motosikletlerine kavuşan engelliler bugün Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a teşekkür etti. Eve hapsolmaktan kurtulduklarını söyleyen engelliler çiçek verdikleri Başkan Bucak'ı daha sonra bir motosiklete bindirerek birlikte ilçe turu yaptı.
Siverek'te, belediye başkanlığı tarafından yapılan araştırmada engelli olduğu için dışarı çıkamadığı belirlenen 109 engelliye motosiklet alındı. Motosikletleri alındıktan sonra rahat rahat hareket etme imkanı bulduğunu ifade eden engelliler, bugün organize olarak hep birlikte belediyeye gitti. Motosikletleri ile belediye önünde toplanan engelliler, yanlarına gelen Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a kendilerine yönelik desteğinden ötürü teşekkür ederek çiçek verdi.
Engelliler adına konuşan Feridun Şenateş, sorunlarıyla yakından ilgilenen ve toplumla entegre olmalarına katkı sunan Bucak'a teşekkür ederek, "Belediye başkanımız bu güne kadar engelli vatandaşların sorununa duyarsız kalmadı ve 109 engelli aracı alarak bizleri ev hapsinden kurtardı" dedi.
Belediye Başkanı Bucak ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak adına çalıştıklarını ve bundan sonra da aynı duyarlılığı sürdüreceklerini kaydetti.
Ziyaretin ardından engelli vatandaşların ısrarları üzerine Belediye Başkanı Bucak, bir engellinin kullandığı motosiklete bindi ve diğer engellilerle birlikte ilçe merkezinde oluşturulan konvoya katıldı.

MS (HK/AK) (FOTOĞRAFLI)