Gökhan CEYLAN / SİVAS, () - SİVAS Valisi Alim Barut ve beraberindeki il protokol üyeleri Ramazan Bayramı nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Vali Alim Barut ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı sevgi evlerini ziyaret etti. Vali Barut'a Belediye Başkanı Sami Aydın, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır ve İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ile bazı il protokol üyeleri eşlik etti. Buradaki kız çocuklarıyla bir süre sohbet eden Barut, daha sonra çocuklara zarf içerisinde 40'ar lira bayram harçlığı verdi. Ardından 4- 6 yaş çocuk yuvasını ziyaret eden il protokol üyeleri, buradaki çocuklarla yakından ilgilendi.
Vali Barut ve beraberindekiler daha sonra İhramcızade İsmal Hakkı Toprak Huzurevi'ne geçti. Burada kalan yaşlılar ile bayramlaşan Vali Barut bir süre huzurevi sakinleri ile sohbet etti.
Vali Barut huzurevi ziyareti sonrasında Sivas Valiliği tarafından İnönü Konağı'nda düzenlenen programa katılarak protokol üyeleri ve davetliler ile bayramlaştı. Bayramlaşma programına Vali Barut ve beraberindekiler ile birlikte Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile davetliler katıldı.

FOTOĞRAFLI