DENİZLİ’de Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi K.E.’nin beş gün önce okulda arkadaşıyla kavga ettiği için sınıf öğretmeni A.T. tarafından dövülerek sol omzunun kırıldığı iddia edildi. 9 yaşındaki öğrencinin annesi Saliha E., polise gidip öğretmen hakkında şikayetçi olurken, Milli Eğitim Müdürlüğü iddiayla ilgili inceleme başlattı.
Denizli’nin Bereketli Mahallesi’nde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlkokulu'nun 4'üncü sınıf öğrencisi K.E., sınıf öğretmeni A.T.’nin geçen pazartesi günü kendini dövdüğünü iddia etti. Arkadaşlarıyla kavga eden K.E.’nin öğretmeni tarafından dövüldüğünü ileri süren anne Saliha E., oğlunun sol omzunun kırıldığını belirterek polise şikayetçi oldu. Sınıf öğretmeninin kendisini dövdüğünü söyleyen K.E., "Arkadaşımla kavga ettik. Sınıf öğretmenim yanıma gelerek omzuma vurmaya başladı. Omuzumda çok ağrı oldu. Arkadaşlarımdan annemi çağırmasını istedim. Annem gelince öğretmene kızdı. Doktora gittiğimizde sol omzumun kırıldığını söylediler" dedi.
Öğretmenden şikayetçi olan anne Saliha E. ise öğretmenin oğlunu daha önce de dövdüğünü ileri sürdü. Müdüre öğretmeni sözlü olarak şikayet ettiğini söyleyen Saliha E., "Pazartesi günü saat 12.00 gibi okula gittiğimde arkadaşları, öğretmenin K.’yi dövdüğünü anlattı. Bu yüzden çantasını taşıyamamış. Öğretmen oğlumun çantasını getirdi. Oğlumu niye dövdüğünü sordum. Dövmediğini arkadaşıyla kavga ederken ayırdığını söyledi. Bu olayı burada bırakmayacağımı belirttim. Hemen oğlumu hastaneye götürdüm. Sol omzunun kırıldığı ortaya çıktı. Polise gittim, şikayetçi oldum. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Bir öğretmen öğrencisinin omzunu nasıl kırar. Bir eğitim yuvasında bunlar olmamalı. Bu konunun peşini bırakmayacağız ve gereken neyse yapacağız" diye konuştu.
Ailenin şikayeti üzerine sınıf öğretmeninin de ifadesi alınırken, öğretmen A.T.’nin öğrencisini dövmediğini söylediği öğrenildi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise konunun yargıya taşındığını, idari olarak da öğretmenle ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.