MANİSA'da bir fabrikada çalışan Ahmet Zeybek, 7 yıllık aşkı Gürcan Bozoğlu'na Manolya Meydanı'nda sinevizyon eşliğinde evlenme teklifi etti.
Bir fabrikada CNS operatörlüğü yapan 24 yaşındaki Ahmet Zeybek, 7 yıllık aşkı anaokulu öğretmeni 22 yaşındaki Gürcan Bozoğlu'na ilginç evlenme teklifinde bulundu. Zeybek, geçen akşam arkadaşlarının yardımıyla il merkezinde halkın en yoğun olduğu yer olan Manolya Meydanı'na sinevizyon kurdu. Zeybek daha sonra, kız arkadaşı Gürcan Bozoğlu'nu arayarak "Seni Manolya Meydanı'nda bekliyorum. Süprizim var" dedi. Daha sonra Bozoğlu, hiçbirşeyden haberi olmadan bir arkadaşı ile birlikte Manolya Meydanı'na geldi. Manolya Meydanı'nın ortasındaki sinevizyonu gören Bozoğlu, sinevizyonun herhangi bir etkinlikte kullanılacağını zannetti.
Bozoğlu, erkek arkadaşı Ahmet Zeybek'i beklerken sinevizyonda romantik müzikler çalmaya başladı. Ardından Ahmet Zeybek üzerinde 'Benimle Evlenir misin Aşkım?' yazılı tişortü ile sinevizyon perdesini arkasından çıktı. Şaşkına dönen Gürcan Bozoğlu'na ikinci sürpriz sinevizyondan geldi.
Bozoğlu, sinevizyona müzik eşliğinde 'Benimle Evlenir misin Güzel Gözlüm?' yazısı yansıyınca duygulu anlar yaşadı. Ahmet Zeybek, Manolya Meydanı'nda kendisini izleyen vatandaşların meraklı bakışları içinde kız arkadaşı Gürcan Bozoğlu'na evlenme teklifi etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Bozoğlu, erkek arkadaşının evlenme teklifine "Evet" cevabını verdikten sonra kendisini izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı. Genç çift daha sonra sinevizyondaki yazının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Zeybek, bir kadına yapılacak evlilik teklifinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu teklif çok özel ve akıllarda kalıcı olacak şekilde yapılmalı. Aklıma böyle bir şey yapmak geldi. Bu teklifime Manisalılar da şahit oldu. Bundan sonraki hedefimiz en kısa zamanda nikah masasına oturmak" diye konuştu.

FOTOĞRAF