ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi Emniyet Müdürü Mehmet Zeki Sezer, beraberindeki personelle Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okullara giderek, öğretmenlere çiçek dağıttı.
Silopi Emniyet Müdürü Mehmet Zeki Sezer, beraberindeki personelle Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Burada sınıfları gezen Sezer, öğretmenlere çiçek dağıttı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Sezer, "Bizlerin buralara gelmesinde sizlerin büyük emeği var. Siz öğretmenlerin her zaman kalbimizde yeri var. Sizin sayenizde buradayız. Her zaman yanınızdayız. Bir sıkıntınız olduğunda kapımız sizlere her zaman açıktır. Bu gençleri ve nesli siz yetiştiriyorsunuz, yetiştirmeye de devam edeceksiniz. Eğitimin önemini biliyoruz. Siz ne kadar iyi eğitirseniz bizlere de o az kadar iş düşer. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüzü kutluyorum" diye konuştu.
Öğretmenlerden Ayşe Mısırlıoğlu ise Sezer'e, "Bugün gelerek büyük bir incelik gösterdiniz. Bizi sadece bugün değil her zaman ziyaret edebilirsiniz" dedi. Öğretmen Nurgül Sağlık da "Arkadaşlarımız Türkiye’nin bir ucundan buralara kadar geliyorlar. Her türlü fedakarlığı elimizden geldiği kadar yapıyoruz. İnşallah görevimizde bundan sonra da başarılı olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.