MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde üç gün süren yağışlı ve soğuk havanın ardından, sıcaklığının etkisini arttırmasını fırsat bilen az sayıdaki yabancı turist sahillere akın etti. Tatillerini uzattıklarını belirten bir grup kadın da mayolarını giyip sahilde örgülerini örgü, güneşlendi, denize girdi.
Bodrum’da üç gün süren soğuk ve yağışlı havanın ardından yüzünü gösteren güneş sahilleri de şenlendirdi. Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Bodrum’daki az sayıda yabancı turist, bol bol güneşlendi, kasım ayının ortasında denize girmenin keyfini yaşadı.
İstanbul’dan gelerek iki aylığına yazlık kiralayan bir grup emekli kadın da mayolarını giyip sahilde örgülerini ördü, güneşlendi, denize girdi. Üç haftadır İstanbul’a dönmeyi ertelediklerini belirten 54 yaşındaki Sevgi Demirci "Kasım ortasında yaz tatili keyfi yapıyoruz. Üstelik bu mevsimde Bodrum çok daha sessiz ve sakin" dedi.
Meteoroloji yetkilileri sıcak havanın Bodrum’da üç gün daha etkisini sürdüreceğini, ardından yağış beklendiğini belirtti.