ELAZIĞLI Ozan Karahan, sevgilisi Biray Akgündüz'e çalıştığı kafe önünde kurduğu ses sistemi ve çaldığı gitar eşliğinde şarkı söyleyip, evlilik teklifinde bulundu.
Elazığ'da kafelerde şarkı söyleyen 26 yaşındaki Ozan Karahan, sevdiği aynı yaştaki Biray Akagündüz'e ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Karahan, üzerinde ses sistemi kurulu ve balonlarla süslediği bir araçla, Akagündüz'ün 1'inci Harput Caddesi üzerinde çalıştığı kafeteryanın önüne geldi. Karahan, hoparlörden sevgilisi Biray'a çağrıda bulunduktan sonra, "Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem" parcasını çalıp söyledi. Biray Akagündüz, çalıştığı kafenin penceresinden sevgilisi Ozan Karahan'ın söylediği şarkıyı gülerek dinledi.
Yoldan geçenlerin ve çevredeki işyerlerinin penceresinden olup biteni izleyen meraklı vatandaşlara Ozan Karahan söylediği şarkının ardından, "Herkesin heyecanımı bağışlamasını istiyorum ve şunu söylemek istiyorum. Önce yüce tanrının ve sonra sizlerin huzurunda, karşımda duran şu kadına demek istiyorum ki; Benimle evlenir misin?" diye sordu. Çalıştığı kafenin penceresinde sevgilisini dinleyen Biray Akagündüz de bu teklife alkışlayarak, "evet"  yanıtını verdi.
Biray Akagündüz, daha sonra kafeden koşar adımlarla geldiği caddede duran sevgilisine sarılarak teşekkür etti. Ozan Karahan'da sevgilisine bir demet çiçek ve bir bileklik hediye etti. Trafiğin kısa süreli durmasına neden olan bu evlenme teklifini vatandaşlar da alkışladı.
Ozan Karahan, beraberinde getirdiği 2 beyaz güvercini kendilerine mutluluk getirmesi için saldı. İki sevgili güvercinleri uçurduktan sonra birbirlerine sarıldı. Ozan Karahan, "Bizimle bu anı burada paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" derken, Biray Akagündüz ise, böyle bir şey beklemediğini, çok şaşırdığını belirterek herkese teşekkür etti. ŞG,GY(GG/AK)(FOTOĞRAFLI)