Türkiye Moda Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) geçmiş dönem Başkanı Nedim Örün, Emana tipi elyaf sayesinde kumaşın 36 derecede vücut ısısı ile aktive olup kan dolaşımını hızlandırdığını ifade ederek, hızlanan kan dolaşımının orta vadede selülitler üzerinde azalma meydana getirdiğini söyledi.

3. İzmir Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması’na katılan Örünler Tekstil, denim kumaşta 2017-2018 kreasyonlarını ilk kez İzmir’de ziyaretçilerin beğenisine sundu. Ürünler büyük ilgi gördü. Aynı kreasyonların, Barcelona’da düzenlenecek olan Premier'e Vision Denim Fuar’ında bir hafta sonra görücüye çıkacağı kaydedildi.

ÜRÜNLER BARCELONA'DAN ÖNCE İZMİR'DE
Denim kumaşta çok önemli değişiklikler olduğunu ve Tedarikçiler Fuarı’nda büyük beğeni topladıklarını dile getiren Türkiye Moda Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) geçmiş dönem Başkanı Nedim Örün, 1980’li yılların denim görüntüsünün belirgin olarak tekrar ortaya çıktığını ve bu şekilde ikinci el görüntülü jeanlerin önümüzdeki yıl çok revaçta olacağını vurguladı. 3. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Fuarında, dünyadaki en kaliteli, yenilikçi ve dünya denim trendlerini oluşturan birkaç markadan biri olan ordenim fabrikasının kumaşları ile çalıştıklarını ifade eden Örün, "2017-2018 Sonbahar - Kış koleksiyonunda çok farklı ve inovatif denim tiplerini Egeli konfeksiyoncuların beğenisine sunduk. Dolayısıyla, gelecek yılın koleksiyonları dünya denim modasının kalbinin attığı Barcelona ve New York’taki fuarlardan önce veya eş zamanlı olarak İzmir'de ziyaretçilerimizle buluştu. İnsanlar bu koleksiyonu görmek için para ve zaman harcayıp Barselona’ya gidecekler; ancak koleksiyon Barselona’dan önce zaten İzmir’de. Firmamız elemanları koleksiyonu önümüzdeki günlerde fuara gelememiş denim üreticilerine, fabrikalarına gidilerek sunacak ve tanıtım yapacaklar” diye konuştu.

KUMAŞLAR SELÜLİTLER ÜZERİNDE AZALMA MEYDANA GETİRİYOR
'Rio aktif kristaller' içeren Emana tipi elyaf sayesinde, kumaşın 36 derecede vücut ısısı ile aktive olup kan dolaşımını hızlandırdığını belirten Örün, hızlanan kan dolaşımının orta vadede selülitler üzerinde azalma meydana getirdiğini kaydetti. Bu elyafın bio kinetik teknoloji ile üretildiğini anlatan Örün, bu sayede kumaşın sağlık ve estetiğe katkı sunduğunu vurguladı.