Yusuf ÇINAR/SUNGURLU (Çorum), () - HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 askerden Uzman Çavuş Ahmet Demirhan'ın cenazesi, yarın memleketi Çorum'un Sungurlu İlçesi İncesu Köyü'nde toprağa verilecek.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar Köyü Gelişen Mezrası yakınlarında devriye görevi yapan askeri aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Demirhan, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. İstanbul Avcılar'da oturan Demirhan ailesi acı haberle yıkıldı.
Şehidin cenazesi yarın memleketi Çorum'un Sungurlu İlçesi İncesu Köyü'nde düzenlenecek askeri tören ardından toprağa verilecek.
İncesu Köyü Muhtarı İdris Şeymanoğlu, "Ailesi uzun zaman önce İstanbul'a göç etmişti. Şehidimiz, ailesi ile birlikte zaman zaman köylerine gelirdi. Cenazesi yarın sabah burada olacak. İncesu Köy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından da toprağa verilecek" dedi.
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Demirhan'ın, internetteki sosyal paylaşım sitesinde geçen cuma günü, "Her şey güzel olacak, belki bugün değil, ama elbet bir gün" diye yazılı bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

YÇ(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)