HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi'nde 2012 yılında şehit olan Sinoplu tankçı er Bülent Yalçın'ın adı, ailesinin oturduğu evin bulunduğu sokağa verildi.
Sinop Belediye Meclisi, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 2012 yılının Ekim ayında teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan tankçı er Bülent Yalçın'ın adını, babasının evinin bulunduğu sokağa verdi. Belediye meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Kefevi Mahallesi Büyük Çeşme Sokağı'nın adı 'Büyük Çeşme Şehit Bülent Yalçın Sokağı' olarak değiştirildi. 
Kefevi Mahallesi'nde düzenlenen törene Sinop Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül, belediye meclis üyeleri, şehit tankçı er Bülent Yalçın'ın babası Murat Yalçın, annesi Nevin Yalçın ve kız kardeşi Burcu Yalçın katıldı. Duygulu anların yaşandığı törende şehidin annesi Nevin Yalçın, oğlunun adının yazılı olduğu tabelaya sarılarak gözyaşı döktü.
Bu çalışmaların birer vefa olduğunu belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, "Bugün burada toplanma amacımız bir acının tazelenmesi değil bir vefanın yerine getirilmesi. Bende şu anda duygu yüklüyüm. Şehidimiz sevgili Bülent’imizin ismini doğup büyüdüğü yörede bir sokağa vererek, çok küçük de olsa görevimizi yerine getirelim istedik. Belediye meclisimize konuyu getirdik. Arkadaşlarımızın da oy birliği ile bu sokağa şehidimizin ismini verelim istedik. Bugün de o görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.