Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - İZMİT'in Biberoğlu Mahallesi'nde eşit oy alan iki muhtar adayı arasında bugün İlçe Seçim Kurulu'nda kura çekildi. Kura sonucu Necdet Kocaman mahalle muhtarlığını kazandı.
İzmit'in Biberoğlu Mahallesi Muhtarlığı seçimleri için, aynı zamanda 30 Mart seçimlerine kadar CHP'den İl Genel Meclisi Üyesi olan Ahmet Uzun ile aynı köyde oturan Necdet Kocaman aday oldu. Seçim sonunda iki aday da 42'şer oy aldı. Yapılan ikinci sayımda da sonuç değişmedi. Bugün İzmit 1'inci İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda muhtar adayları Ahmet Uzun ve Necdet Kocaman arasında kura çekildi. Kurada Necdet Kocaman muhtar seçildi.
Daha önce de mahallenin muhtarlığını yaptığını belirten Ahmet Uzun demokratik bir seçim olduğunu belirterek, "Kazanan arkadaşımıza hayırlı olsun" dedi.
Kazandığı için mutlu olduğunu söyleyen Biberoğlu Muhtarı Necdet Kocaman ise, "Sonuçtan memnun kaldım. Herkesin huzurunda kimsenin içinde tereddüt kalmayacak bir çekiliş oldu. Vatana, millete ve köyümüze hayırlı olsun. Bundan sonra köyümüz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

EA(MB/AAA) (FOTOĞRAFLI)