Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - MİLLİ Piyango İdaresi'nce düzenlenen sayısal lotonun 919'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan kupon, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki bayiden yatırıldı.
Beldibi turizm merkezindeki bayiden yatırılan kuponun kazandıran numaraları 4, 12, 14, 18, 40 ve 49 olarak belirlendi. 21 Haziran Cumartesi günü çekilen sayısal lotoda, bir talihli 3 milyon 45 bin 747 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. Milyoner, kuponunu, Beldibi Mahallesi'ndeki Yüce Kardeşler Market'ten yatırdı.
Kuponun yatırıldığı marketin işletmecisi Sevtap Yüce, 3 yıldır sayısal loto bayii olduklarını, ilk kez bu kadar büyük bir ikramiyenin kendi bayilerinden yatırılan kupona isabet ettiğini söyledi. Büyük ikramiyeyi kazanan kuponu kimin yatırdığını bilmediklerini anlatan Yüce, "Burada genelde yerleşik insanlar oynuyor. Ama turizm bölgesi olduğu için yoldan geçen herhangi birisi de kuponu yatırmış olabilir. Talihliyi merak ediyoruz. İlk duyduğumda çok heyecanlandım. Umarım talihli parasını güzel bir şekilde harcar" dedi.

FOTOĞRAFLI