CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mustafa Sarıgül, Çekmeköy'de vatandaşlara seslendi. İstanbulluların yüzde 100'nü  kucaklayacağını belirten Sarıgül, " İktidar diyor ki bana yurttaşlarımın yüzde 50'si lazım. Geri kalan ne yaparsa yapsın. O zaman ne oluyor. Allah korusun Taksim'de palalı gençler sokağa çıkıyor. Kadınlarımıza tekme atıyorlar. Ben bu meydandan söz veriyorum. Yurttaşlarımın yüzde 100'ünü kucaklayacağım" diye konuştu. "ZANNEDİYORLARKİ ELEKTRİĞİ KESERİZ, OYLARI DEĞİŞTİRİRİZ"
"Sağolsunlar paraları çok. Televizyonlar da bilbordlarda öyle tanıtımlar yapıyorlarki" diyen Sarıgül, "Demokrasilerde insanlar kendi dönemleri için düşünür. Bir de yazmışlar. 2023. Neredeyse 2030 yazacaklar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz? Ama şöyle biliyorlar. Zannediyorlarki elektriği keseriz, oyları değiştiririz" şeklinde konuştu.
  BENİM YANDAŞ MEDYAM YOK Kendisini destekleyenlerden sosyal medyada da destek isteyen Sarıgül, " 7 bin kişiyi görevlendirmişler. Maaşlı adamlar. Nerede Sarıgül çıksa maşallah 50 tane aynı isimle atıyorlar. Benim de gençlikten ricam şu: Sosyal medyada çok destek istiyorum.  Yakında televizyonlarda bizim burnumuzu bile göstermeyecekler. Çünkü benim yandaş medyam yok. Benim sadece Allah'ım ve sizler varsınız" ifadelerini kullandı.