İSTANBUL, () CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte geldiği Üsküdar Meydanı’nda halka seslendi. Sarıgül, tapu sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Üsküdar’da esnaf ziyaretinde bulunan Mustafa Sarıgül, Yavuztürk Mahallesi’nde  yaptığı konuşmada,  “İhsan Özkes ile Üsküdarlı yurttaşlarımıza şu sözü veriyoruz. 'Tapu sorunlarını çözeceğiz' Planları Büyükşehir yapacak, Üsküdar Belediyesi onaylayacak. Benim yurttaşlarım da evlerinde huzurlu oturacak” dedi.

Dershanelerin kapatılması hususuna da değinen Sarıgül, “Hiçbir zaman güçlüden yana olmayın, haklıdan yana olun. Bir iktidar bir gecede 30 tane emniyet müdürünü tayin edemez. Söylenecek çok sözler var ama düşmanınızın insan olduğunu unutmayın. İncinseniz de incitmeyin. Sayın başbakan dün akşam medyada konuştu. Kendisinin aklı İstanbul’da, fikri Sarıgül’de. Dün akşam lafı bizim çocuklarımıza getirdi. Ben Sayın Başbakanımızın eşi ile de, çocuklarıyla da birlikte mutlu olmasını istiyorum. Allah ne verirse de hayırlısını versin. Çocukların da kanaatkârını versin” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)