Taylan YILDIRIM- Mücahit BEKTAŞ/İZMİR, () - ŞANS oyunlarından 10 Numara'da İzmir'in Torbalı İlçesi'nde bir ilk yaşandı. 4'e bölünen büyük ikramiyenin tüm talihlilerinin de Erol Gül'e ait şans oyunları bayisinden oynadıkları ortaya çıktı. Daha önce de, farklı şans oyunlarından büyük ikramiyeleri kendisinin oynattığını dile getiren Gül, vatandaşların kendisine “Torbalı'nın Erol Abisi" yakıştırmasını yaptıklarını söyledi.
Şans oyunlarından 10 Numara'ya bu hafta büyük ikramiyeye ortak olan 4 talihli toplam 242 bin 550 lira kazandı. Ancak büyük ikramiyeden daha çok dikkat çeken ise isabet eden tahlililere ait kuponlar oldu. Büyük ikramiyenin isabet ettiği tüm kuponların İzmir'in Torbalı İlçesi'ndeki Erol Gül'e ait şans oyunları bayisinden oynandığı ortaya çıktı.
BAYİ MERAKLILARIN AKININA UĞRADI
Bu gerçeği arkadaşının telefonundan öğrenen Erol Gül, şans oyunlarının oynandığı makinayı kontrol ettiğinde de kuponların kendisinden oynandığını belirledi. Şans oyunlarında bir ilk olma özelliği taşıyan bu durumu öğrenen çok sayıda vatandaş da, Erol Gül'ün işlettiği bayiye akın etti. Hem kendileri için kupon hazırlayıp oynayan vatandaşlar, hem de talihlilerin kim olduğunu öğrenmeye çalıştı.
Daha önce de çeşitli şans oyanlarında büyük ikramiye çıkan kuponları yine kendisinin oynattığını dile getiren Erol Gül, “Benim makinamın bir uğurunun olduğuna inanıyorlar. Büyük bir potansiyel var. Çok sayıda insan gelip benim makinamdan oynamak istiyor. Bu da bizlere sevindiriyor. Bana 'Torbalı'nın Erol abisi' yakıştırması bile yapıyorlar. Bu talihlileri bilmiyorum ama iki fabrika işçisi aynı kupona oynamıştı. Belki onlar olabilir. Ben onlardan bir şey istemiyorum. Beni ziyaret ederlerse yeter. Bu durumu öğrenen kişilerin daha fazla benim bayimden oynamalarını bekliyorum" dedi.
AYNI KİŞİYE DE ÇIKMIŞ OLABİLİR
Şans oyunları bayisine gelip kupon dolduran vatandaşlardan İsmail Hani ise, ilginç bir gerçeği açıkladı. 4'e bölünen ikramiyenin hepsinin de aynı kişiye çıkmış olabileceğini söyleyen Hani, “Bu tür kişiler var. Hep aynı rakamlara oynarlar ve hep de birkaç kez oylarlar. Ben de bunu sık sık yaparım Bu yöntemle çok ta kazandım. Eğer büyük ikramiye çıkarsa böylelikle daha fazla para kazanma şansı da var. Ben böyle bir yöntemi kullanmış olabileceğini inanıyorum. Başka türlü aynı makinaya denk gelmesi imkansız gibi" dedi. İsmail Hani, daha önce kendisinin de aynı yöntemle oynadığı kuponu gösterip, bunun bilinen bir yöntem olduğunu ifade etti.

FOTOĞRAFLI