Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Eyüp Pınarbaşı görevine başladı. İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Kırşehir'e atanan eski İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ise personellerle vedalaşarak kentten ayrıldı.
Şubat ayında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sıtkı Akgül, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Kırşehir Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Akgül'den boşalan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne ise Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Eyüp Pınarbaşı atandı.
Kırşehir'e atanan Sıtkı Akgül için bugün Polisevi’nde uğurlama töreni düzenlendi. Bürokratlar, STK temsilcileri ve polisler ile tek tek vedalaşan Akgül, görev süresince kente en iyi hizmeti vermek için çalıştığını ifade etti.
Şanlıurfa'ya yeni atanan Eyüp Pınarbaşı ise öğleden sonra kente geldi ve görevine başladı. Yeni mesai arkadaşlarıyla tanışan Pınarbaşı, Şanlıurfa’ya atanmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti, kentin huzur ve güvenliği için uğraşacağını kaydetti.

AL,ÖŞ (HK/SS)  (FOTOĞRAFLI)