Mustafa KÖPRÜLÜ/SAKIZ, () - KARŞIYAKALI taraftarlar, takımlarının Yunanistan'ın Sakız Adası temsilcisi Lailapas ile bugün oynayacağı dostluk maçı için adaya çıkarma yaptı. 84 yıl önce iki ülke halklarının kaynaşması için düzenlenen ancak 3'üncü dakikada şiddetli yağış nedeniyle yarıda kalan karşılaşmanın kalan 87'nci dakikasını tamamlamak için organize edilen karşılaşmaya yeşil kırmızılılar büyük ilgi gösterdi.
Çeşme Limanı'ndan feribotla Sakız Adası'na akın eden Karşıyakalı taraftarlar renkli görüntüler ortaya çıkardı. Taraftarlar feribotta Kulüp Başkanı Fatih Diniz'e organizasyondaki emeğinden ötürü teşekkür ederek plaket verdi. 'Kaf-Sin-Kaf' tezahüratları yapan taraftarlar adada Lailapas taraftarlarıyla keyifli anlar geçirdi. Sakız Adası'ndaki restoran ve kafeler yeşil kırmızı bayraklarla doatırken, teknik direktör Yusuf Şimşek, eşi Nilüfer, kızı Derin Naz ve oğlu Yusuf'la bu coşkuya katıldı. Üzerinde, Türkçe ve Yunanca, "Dostluk kazansın" yazılı tişörtler giyip atkılar açan taraftarlar, dostluk mesajları verdi.
Yeşil kırmızılı kulübün Lailapalas ile bugün saat 17.00'de başlayacak dostluk maçını izlemek için camianın ağır topları da Sakız Adası'na akın etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile Kulüp Başkanı Fatih Diniz'in yanı sıra eski başkanlardan Hüseyin Çalışkan ve eski yöneticiler Tayfun Yelkenbiçer, Selahattin Sakıpağa, Ahmet Diker gibi isimler adada takımı yalnız bırakmadı.

MK(YC/İD) (FOTOĞRAFLI)