KAYIP ÇOCUK BULUNDU

Elazığ'da sabah saat 07.30'da okula gitmet üzere evden ayrıldıktan sonra mendisinden bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, polis ekipleri tarafından sokakta dolaşırken bulundu. Köfteciler Sokak'ta saat 22.30 sıralarında bulunan Kadir'in aç olduğunu söylemesi üzerine, önce karnı doyuruldu. Bulunduğu sokakta, polis tarafından kendisine köfte ikram edilen küçük Kadir, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülerek bilgisine başvuruldu.

ÖDEVİNİ YAPMADIĞI İÇİN OKULA GİTMEYE KORKMUŞ

Kadir Yıldırımdinç'in burada, öğretmenin dün verdiği ev ödevini yapmadığı için okula gitmediğini ve bu yüzden okula gitmediğini söylediği öğrenildi. İfade verdikten sonra çocuğunu teslim alan baba Ahmet Yıldırımdinç, polise teşekkür ederek, "Bütün emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Öğleden beri arıyorduk. Köfteciler Sokak'ta buldular. Oğlum sabah ödevini yapmadığı için okula gitmemiş. Çantasını bir duvarın dibine atarak belediye otobüsüne binmiş ve şehir merkezine gitmiş. Akşama kadar şehir merkezinde gezmiş. Polislere çok teşekkür ediyorum, çocuğumu buldular" dedi.

Emniyet yetkilileri, tüm ekiplerle kentin dört bir tarafında, kayıp çocuğu ararken akşam saat 22.30 sıralarında Köfteciler Sokak'ta bulunduğunu ve açıktığı için ekmek arası köfte ikram edildiğini belirttiler.

ŞG(GG/SSA) (FOTOĞRAF)