Adana'nın Kozan İlçesi'nde Çıraklık Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı görevinden psikolojisinin bozuk olduğunu belirterek kendi isteğiyle ayrılan 41 yaşındaki Osman Kocaoğlu, sabah namazını kıldıktan sonra oturduğu apartmanın 6'ncı katından atlayarak intihar etti.

PSİKOLOJİSİNİN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEYİP İŞİNDEN AYRILDI



Olay, Tufanpaşa Mahallesi'ndeki Tahir Paşaoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. 2 çocuk babası Osman Kocaoğlu, 2 gün önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez'in yanına giderek, psikolojisinin bozuk olduğunu Çıraklık Kursu Müdür yardımcılığı görevinden ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine görevden alınan Kocaoğlu, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

SABAH NAMAZINI KILIP KENDİSİNİ 6'NCI KATTAN AŞAĞI ATTI

Buradaki muayenesinin ardından evine dönen Kocaoğlu, bu sabah namaz kıldıktan sonra oturduğu apartmanın 6'ncı katındaki evinin balkonundan kendisini boşluğa bıraktı. Aynı apartmanda oturan bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Kocaoğlu, daha sonra çağrılan ambulans ile kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Osman Kocaoğlu'nun intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.