ESKİŞEHİRLİ olan ve Japonya'da elektrik-elektronik mühendisi 23 yaşındaki Kerim Şare, Rusya'nın St. Petersburg kentinde 3 yıl önce üniversite öğrencisiyken tanıştığı kız arkadaşı 22 yaşındaki Ekatarina Malysheva'ya Antalya Havalimanı'nda herkesin önünde dans gösterileri eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.
Kerim Şare, annesi ve küçük erkek kardeşi ile Antalya'ya tatile gelen Ekatarina Malysheva'yı 2'nci Dış Hatlar Terminali'nde karşıladı. Karşılama ardından hemen karşı alanda bulunan Master Dans Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin dansçıları gösteriye başladı. Hiçbir şey yokmuş gibi kız arkadaşı ve ailesiyle dans gösterisini izlemeye başlayan Şare, telefonla konuşma bahanesiyle yanlarından ayrılıp, dansçılarla birlikte sahneye çıktı ve bir süre dans etti. Balon ve konfetilerle donatılan alanda kız arkadaşının önüne serilen kırmızı halıda diz çöken Kerim Şare, cebindeki alyansı çıkartarak, evlenme teklifinde bulundu.
Sürpriz gösteri ve teklif karşısında çok şaşıran Rus sevgilisi, evlenme teklifini kabul etti. Kız arkadaşına kırmızı güller de hediye edip, öpen ve sarılan çifti arkadaşları da kutladı.
Sevgilisiyle St. Petersburg'da 3 yıl önce öğrenciyken tanıştığını belirten Kerim Şare, "öyle bir şey hayatta bir defa yaşanır. Böyle bir plan yaptım. Provalar yaptık, çalıştık, izinler aldık. Beraber tatil planımız vardı. Öyle denk getirdik. Çok mutluyum" dedi.
Sürpriz teklif karşısında çok şaşıran ve şok olduğunu belirten Ekatarina Malysheva ise ilk defa geldiği Antalya'da son derece mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI