Muhammet KAÇAR/RİZE, () - RİZE’nin Kaplıca Mahallesi Muhtar adayı Serkan Öz’ün 14 ülkede yaşayan arkadaşları kendisine görüntülü mesajlarla destek verdi. Öz, mesajları sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. 
Kaplıca Mahallesi’nden muhtar adayı olan Serkan Öz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için ilginç bir kampanya yürütüyor. Daha önce aralarında Demet Akbağ, Coşkun Sabah, Berk Oktay ile bazı dizi oyuncuları ve şarkıcılardan görüntülü destek anonsları alan ve görüntülerden klip yapan Serkan Öz'e şimdi de ABD, Almanya, Hollanda, Çin, Kamboçya, Rusya, Tayvan, Fransa, Gürcistan, Hindistan, Arabistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Saray Bosna’da yaşayan arkadaşlarından destek geldi. Ülkelerin sembolleri önünde görüntülü anons çeken ve başarı dileklerini ileten arkadaşları görüntüleri muhtar adayı Serkan Öz’e gönderdi. Görüntüleri birleştiren Öz, sosyal paylaşım sitesinde yayına koydu.
'ŞİMDİDEN BANA HERKES MUHTAR DİYOR'
Serkan Öz, çeşitli ülkelerde çekilen anonsların büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Seçimlere daha girmeden 'Muhtar' ismini aldık. Herkes bana 'Muhtar' diye hitap etmeye başladı" dedi.

MK(TM/BT) (FOTOĞRAFLI)