Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Rixos Piremium Otel'in, dalgalandırma hakkı kazandığı 2014 yılı mavi bayrağı törenle göndere çekildi.
Torba Mahallesi, Zeytinli Kahve Mevkii'ndeki Rixos Premium Bodrum Otel'de bu yıl mavi bayrağı plajında dalgalandırmaya hak kazanan tesisler arasında yer aldı. Mavi bayrağın göndere çekilmesi için otelin sahilinde tören düzenlendi. Törene katılanlar bu anı ölümsüzleştirmek için mavi bayrakla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mavi bayrak hakkı kazanmanın büyük bir gurur olduğunu söyleyen Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Yönel Altun "Bodrum, Türkiye'nin incilerinden biri. Hızla ilerleyen, sadece Türk misafirlere değil diğer dünya ülkelerinden misafirlere de kapılarını açan bir yer. Bizlerde bu ilçeye layık olmaya çalışıyoruz. Mavi bayrak, oteller için çok önemli. Ekip arkadaşlarımızla beraber elimizden geleni yaptık ve hak kazandık. Çok mutluyuz" dedi. Düzenlenen törende otelin ilk mavi bayrağı göndere çekildi. Aralarında 150 yıllık zeytin ağaçları da yer alan çeşitli ağaçların bulunduğu tesis, 187 bin metre karelik alanda 344 oda, 13 villa ve 2 kral süit ile 900 kişi kapasiteli olarak hizmet veriyor.

FOTOĞRAFLI