Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), (), HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde geçen yıl 11 Mayıs'ta meydana gelen, 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda kızı ve ablasını kaybeden 25 yaşındaki Hatice Kübra Erboz, "Bizim için artık Anneler Günü yok" dedi.
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden 43 yaşındaki Nadire Kuvvet ve yeğeni 2 yaşındaki Fatma Nur Erboz için mevlit okutuldu. Kaymakam Yusuf Güler, Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Şanverdi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ölenlerin ailelerin katıldığı mevlitte Fatma Nur Erboz'un annesi Hatice Kübra Erboz gözyaşlarına boğuldu. Kendileri için artık Anneler Günü'nün bir anlam taşımadığını belirten Erboz, "11 Mayıs Anneler Günü, Reyhanlı'da 52 fidanını kaybeden diğer anneler için anneler günü değil. Bugün bizim yas günümüz, ömrümüz boyunca hatta neslimizin sürdüğü sürece unutulmayacak bir olay, bir daha bu tür olayların yaşanmasını istemiyoruz. Bir daha hiçbir anne acı çekmesin" dedi.
Tüm annelerin Anneler Günü kutlayan Erboz, bir daha hiç bir cana bu şekilde hunharca zarar verilmesini istemediklerini belirterek, "Hiçbir anne ağlamasın. Unutmasınlar ki onlar da bir evlat, Allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın. Herkesin anneler gününü kutluyorum" diye konuştu.

FD(BK/AAA)(FOTOĞRAF)