İstanbul eğlence hayatının merkezi Reina'nın işletmecisi Mehmet Koçarslan, Reina markasıyla çıkartılan cam şişe sudan sonra enerji içeceği sektörüne girdi. Reina markasıyla zeytinyağı ve cam şişe doğal kaynak suyu üreten Koçarslan, piyasaya yeni çıkan Reina eneji içeceğini basın mensuplarına tanıttı.
Su Entertainment Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Reina'nın işletmecisi Mehmet Koçarslan, Kuruçeşme Su Ada Club'ta düzenlenldiği basın toplantısında Reina enerji içeceğini tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Koçarslan, 10 milyon dolarlık bir yatırım yaparak enerji içeceği sektörüne girdiklerini, uzun süren Ar-Ge çalışmalarının ardından başarılı bir ürün ortaya çıkardıklarını söyledi. Reina'nın sadece İstanbul'da değil, bütün dünyada bilinen bir eğlence markası olduğunu ifade eden Koçarslan, Reina markasıyla enerji içeceği üretmek fikrinin Reina'ya gelen müşterilerin talepleriyle ortaya çıktığını belirtti. İşletmelerinde en çok tüketilen içeceklerin su ve enerji içeceği olduğunu kaydeden Koçarslan, "Kendi işletmelerimizde en çok tüketilen içeceklerden su ve enerji içeceğini kendimiz üretmeye karar verdik. Reina markası altında yaklaşık iki yıl önce cam şişe su üretmeye başladık. Şimdi buna ek olarak Reina adıyla enerji içeceğimizi piyasaya çıkarttık. Reina ile gece hayatında yalakaladığımız enerjiyi bu ürüne taşıyacağız" diye konuştu. "3 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ"
Ünlü işletmeci Koçarslan piyasada çok yeni olmalarına rağmen Reina enerji içeceğini şimdiden Azerbaycan, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere üç ülkeye ihraç etmeye başladıklarını ifade etti. Koçarslan Reina enerji içeceğiyle ilgili hedeflerini şu şekilde anlattı, "Gelecekte reklam kampanyaları ve sponsorluklarla ürünümüzü tanıtıp daha fazla kitleye ulaşmayı hedefliyoruz. Avustralya ve Yeni Zelanda gibi Reina cam şişe su ihraç ettiğimiz ülkelere yakın gelecekte enerji içeceğimiz Reina'yı ihraç edeceğiz. Ayrıca ürünümüzü ülkemize komşu olan ve yakın 'hinterland' içindeki ülkelere de ihraç etmek planlarımız arasında. Reina enerji içeceğinin üretileceği ve 200 kişinin istihdam edildiği tesislerimiz için 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptık: Yapılan bütün testlerden sonra çok başarılı bir ürün piyasaya çıkarttık." "REİNA ENERJİ İÇECEĞİNİN MARKET SATIŞI 3 LİRA"
Konuşmasında enerji içeceği sektöründe pazar liderinin Redbull markası olduğuna değinen Koçarslan, iyi bir reklam yüzü bularak, bir takım sponsorluk ve tanıtım faaliyetleri ve özellikle müzik organizasyonlarında yer alacak şekilde tanıtım yapacaklarını söyledi. Ürünün özel bir teknikle dünyada ilk kez renk geçişi özelliğiyle üretilen kutusuyla piyasaya çıktığını vurgulayan Koçarslan, "Ürünün kapağı ve kutusu yurtdışından geliyor. Enerji içeceğimizin konsantresi yurt dışından getirilip tesislerimizde paketlenip piyasaya sunuyoruz. Enerji içeceği kutumuzun rengi gecenin rengini gündüze taşıyan ve enerjiyi gösteren kırmızı renkten oluşuyor. İlk aşamada 'real, metro' gibi bazı süpermarketler ile benzin istasyonlarında, tekel bayilerde satışa çıkacak. Bazı işletmelere Reina enerji içeceği ve cam şişe su veriyoruz. Yakın gelecekte büyük migroslar ile büyük marketlerde de olacağız. Bir kutunun fiyatı marketlerde 3 lira şeklinde olacak" ifadelerini kullandı. "SIRADA REİNA SODA ÜRETİMİ VAR"
Reina cam şişe su satışlarının kendi değerlendirmelerine göre çok başarılı gittiğinin altını çizen Koçarslan, cam şişe su piyasasında Reina'nın marketler satışlarında ve pazarda birinci sırada olduğunu söyledi. Koçarslan önümüzdeki dönemde Reina markası altında soda üretmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.