MANİSA'da, ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının taraftarı çift, gelinlik ve damatlık yerine formalarıyla dünya evine girdi. 
İkisi de fanatik taraftar olan; Galatasaraylı, bir fabrikada çalışan 25 yaşındaki Serhat Çokyavaş ve Beşiktaşlı, bir banka şubesinde çalışan 24 yaşındaki Sermin Akın çifti, Yunusemre Belediyesi'nde kıyılan nikahta gelinlik ve damatlık yerine takımlarıın formalarını giymeyi tercih etti. Nikah masasına oturan çifti görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Nikah memuru Meral Tuna'nın kıydığı nikahta evlilik cüzdanını alan çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı. Gelin Sermin Çokyavaş, "Farklı görüşlerin ortak kararı diye düşünüyorum. Farklı görüşlerimiz olsa da aynı noktaya ulaştık ve evlendik" dedi.
Damat Serhan Çokyavaş da, "Beşiktaş ve Galatasaray rekabeti içinde güzel bir evlilik diliyoruz. Bu rekabetin evliliğe güzel bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum. Maçları birlikte izliyorduk. Şampiyonluk maçlarında da dostluk kazanır, diye umut ediyoruz" diye konuştu. Mutlu çift, aileleriyle birlikte toplu fotoğraf çekilmesinin ardından belediye binasından ayrıldı.

FOTOĞRAFLI