İSTANBUL, () Milli Görüş Lideri ve 54.TC Hükümet Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan vefatının 3. yılında Harbiye Cemal Reşit Rey (CRR)'de düzenlenen program ile anıldı.
Anma Programına Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kardeşi Kemalettin Erbakan,Saadet Partisi Yüksel İstişare (YİK) Üyesi Ahmet Tekdal,Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Erbakan Vakfı Kurucusu üyesi Elif Erbakan Altınöz,Saadet Partisi Yüksek disiplin Kurulu Üyesi ve Erbakan Vakfı Kurucusu üyesi Mehmet Altınöz, Dünya Ehli Beyt Vakfı Genel Başkanı FermaniAltun,Filistin İslami Hareketi Fetva Kurulu Başkanı ve Mescid-i Aksa Vaizi Dr.ŞeyhRaid Fethi’nin yanısırayurtiçi ve yurtdışından çok sayıda katıldı.

Erbakan'ı çok özlediğini dile getiren eski çalışma arkadaşı ve Refah Partisi Eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal, "Kendisini çok özledik; ama bir gerçek var ki dünya fanidir, hepimiz ölümü tadacağız. Rahmetli hocamız da vefat ederek, inşallah cennette buluşmak üzere aramızdan ayrılmıştır. Onu çok özledik. Hak yolda yürümemiz için bizi daha da çok şuurlandırdı, makamı cennet olsun inşallah" diye konuştu.
Programa katılan Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun ise "Erbakan Hocamız bizlere çok şeyler öğretti inşallah öğrettikleri ile hayatımızı şekillendirmek nasip olur" dedi. Programa katılan Dr. Fatih Erbakan yaptığı Konuşmada, ''Erbakan Demek mazlumlar, ezilenler, garipler için , onların kurtuluşu için kendinden vazgeçmek, kendini feda etmek demektir. Erbakan demek; bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir. Erbakan demek bütün imkansızlıklara rağmen engellemelere rağmen hile ve desiselere rağmen 20. Yüzyılda bir kere daha hakkın batıla galebe çalması demektir.’’ ifadelerini kullandı.
HE(FOTOĞRAF)