Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de 28 yaşındaki Abdurrahman Tekelioğlu ile kendisi gibi polis memuru olan ve aynı yaştaki eşi Nermin Tekelioğlu'nun dördüz bebekleri Ecrin, Nesrin, Gülçin ve Aybars 1 yaşına girdi. Eskişehirspor forması giydirilen dördüzler pastadaki mumları anne, baba ve 2 bakıcısıyla birlikte söndürdü.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görevli Abdurahman Tekelioğlu'nun, bomba uzmanı olarak görev yapan eşi Nermin Tekelioğlu, geçen yıl Konya'daki Özel Medicana Hastanesi'nde 3'ü kız, 1'i erkek dördüz bebek dünyaya getirdi. 
Anne ve babasının Konya'da oturduğunu belirten polis memuru Abdurrahman Tekelioğlu, geçen yıl bayram tatilinde Konya'da eşinin doğum yaptığını söyledi. Dördüzlere bir süre Konya'daki anne ve babasının baktığını, daha sonra Eskişehir'deki evlerine döndüklerini anlatan Tekelioğlu, 1 yaşına giren dördüzler için kendi aralarında doğum günü kutlaması yaptıklarını belirtti.
BAŞBAKANIMIZ BİZİ TEBRİK ETMİŞTİ
Eskişehirspor forması giydirilen dördüz bebekler önlerine konulan Eskişehirspor ambleminin olduğu yaş pastasının üzerinde yakılan 4 mumu anne, baba ve bakıcılarıyla birlikte söndürmeye çalıştı. Baba Abdurrahman Tekelioğlu çok mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:
"Geçen yıl bayramda dördüzlerimiz olmuştu. O zaman, sayın Başbakanımız bizi arayarak tebrik etmişlerdi. Sağ olsunlar o günden beri devlet erkanı sürekli yanımızda oldular. Özelikle sayın Eskişehir Valimizin bez ve mama konusunda yardımları oldu. Onlara teşekkür ediyoruz. Allah da bize dört kat mutluluk yaşattı. Şükürler ediyoruz. Tabi herkes bize dördüzlerin bakımının çok zor olduğunu söylüyor. Ama biz hep polyannacılık yaparak hep iyi yönden bakmaya çalışıyoruz. Türkiye'de bugüne kadar dördüzü olan 13 şanslı çiftten birisiyiz. Allah bize bunu lütuf etti şükürler olsun. Sağ salim bir yaşlarına geldiler. Onun için de mutluyuz."
2 BAKICISI VAR
Dördüzlerin 2 bakıcısı olduğunu belirten anne Nermin Tekelioğlu da, "Onlar artık bakıcı değil bizden biri. Yarı anne diyelim. Gece biz baktıysak gündüzleri hep onlar baktılar. Dördüzlerimizin üzerinde onların emekleri çok büyük" dedi.
FANATİK ES ES'Lİ OLDULAR
Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman ile aynı semtte oturduklarını söyleyen Abdurrahman Tekelioğlu, "Mehmet başkan çocuklarımıza forma getirdi ve fanatik Es-Es'li yaptı. Biz de burada ekmek yiyoruz, burada karnımız doyuyor. Dördüzlerimiz de artık doğuştan fanatik Es-Es'li oldu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI