Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/ İSTANBUL,() TÜM zamanların en çok izlenen komedi yapımları arasında gösterilen 'Polis Akademisi' serisinde her sesi taklit eden polis 'Larvelle Jones' karakterini canlandıran ünlü komedyen Michael Winslow bugün İstanbul’a geldi. Winslow, Atatürk Havalimanı’nda kendisini karşılayan gazetecilere yaptığı çeşitli taklitlerle yolcuların ilgi odağı oldu.
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yarın sergileyeceği performans için THY’ye ait bir uçakla saat 11.35’de Sofya’dan İstanbul’a gelen Winslow, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere taklidini yaptığı ünlü seslerden çeşitli bölümler dinletti ve  "Türkiye’ye ilk kez geldim. Bir çok ülkenin kendine özgü seslerini taklit edebiliyorum. Şimdi burada da Türklere özgü sesleri öğrenip taklit edeceğim” dedi.

Ses efekti konusunda dünyanın en iyileri arasında gösterilen, 10 bin yakın ayrı sesi taklit edebilen Michael Winslow, tebeşirin tahtada çıkardığı korkunç sesten jet uğultusuna, havlayan köpeklerden ıslak spor ayakkabısı sesine, radyonun cızırtılı sesinden gitarın coşkulu melodilerine, fren gıcırtısından makineli tüfek sesine kadar binlerce sesi bire bir taklit edebilen bir isim. Michael Winslow aynı zamanda bir dublaj sanatçısı. 'Geleceğe Dönüş' ve 'Terminatör' gibi filmlerde seslendirmeler yapan Winslow televizyonda ise 'Robo Chicken' ve 'Family Guy'daki seslendirmeleri ile biliniyor.

FK-MÇ (MK) ( FOTOĞRAF)